Film-maraton

När man är sjuk så finns det så otroligt mycket tid över, och vad gör man inte när man har så mycket tid då? Jag har valt att kolla på en massa filmer, filmer som man absolut borde se och filmer som mest är för tidsfördriv. Eftersom det har gått en längre tid med hostan (som aldrig vill försvinna) så har jag nu bokat in en tid med läkaren 14.20 idag. Så förhoppningsvis får jag väl antibiotika eller något mot det.
Under tiden som jag är en liten sjukling så får man stå ut med att min blogg har gått och blivit lite av en film-recensions blogg.
P.S I love you och Persuasion såg jag i söndags, varav den först nämnda är ett måste och den sist nämnda är mer för Jane Austen-fans.


Letters to Juliet och The Proposal, två väldigt fina filmer, där den först nämnda är gullig, en dröm för synen med Italiens vackra natur och en film som får en att dra på mungiporna. Den sist nämnda är rolig och lite självklar, men de är ju alla kärlekskomedier.


Edward Scissorhands och The ugly truth, den ena en klassiker som måste ses och Johnny Depp är ju lysande som den lite udda Edward i grannskapet (men säg mig har Depp någonsin varit något annat än udda?). Den andra är en kärlekskomedi som slutar som dem alltid gör, men tidsfördriv är det iallafall, och Katherine Heigl är ju bara hur söt som helst.

Michelle ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0