Höstlov

Så det mest oväntade hände i fredags då mitt älskade höstlov började. Jag ringde och berättde för den här personen om mina känslor. Jag sa straight out om vad jag kände, och det gick relativt bra. Jag ville egentligen säga det face to face, men h*n sa att h*n inte skulle hinna komma ut och möta mig. Så det blev på telefon, vilket har sina fördelar. För nu såg i alla fall den här personen inte hur nervös jag var. Och jag hoppas att det inte hördes, men det kvittar väl antar jag. Men nu när jag sagt det, så känns det som om en stor börda har försvunnit. Jag mår lite bättre än innan jag ringde, och det är alltid något. Jag gör kanske inga drastiska framsteg, men jag går åt rätt håll i alla fall.
Kan man tänka sig att jag, Michelle Xie skulle våga göra något sådant. Jag som är känd för att vara blyg och tystlåten. den som skäms för sig själv!? Jag vet att det här är något som jag kan vara super stolt över. Detta är en bragd för mig!

Efter att jag hade ringt, så var jag och jobbade hos pappa med Annelie. Annelie jobbade självklart inte utan hon var på besök. För jag och hon åkte sen hem till henne för att kolla på skräckis, äta godis och glass. Vi va hos pappa till åtta och sen åkte vi till Ektorp för att hyra film. Vi bestämde oss för att hyra den japanska original versionen av The Grudge, Ju-On. Sen så köpte vi godis för 60 kr och Ben&Jerrys: fish food. Det var jättemysigt att sitta och tröstäta glass och tänka på personen som jag hade ringt tidigare på dagen. Det var liksom helt rätt sätt att ha en last night med att vara ledsen och tänka på den här personen. Annelie var så gullig och lät mig prata om den här personen, helt rakt upp och ner gnälla typ. Jag satt och pratade på, och hon satt där och lyssnade. Love you sweetie <3 Filmen  var däremot inte lika läskig, och jag somnade under den. Efter filmen så gick vi och lade oss, klockan var väl runt  01:00-01:30.

Det som fattades under fredagskvällen hemma hos Annelie var tårar. Jag grät inte en enda gång, jag fällde inte en enda tår den kvällen. utan tårarna kom på lördagsmorgonen. Jag vaknade runt 09:30 och låg och tänkte, helt plötsligt kommer tårarna, det strömmar. Så jag försöker somna om, utna att lyckas. Så det hela slutade med att jag låste in mig på toaletten och grät i 45 minuter. Jag kunde inte sluta gråta, så jag orkade inte kämpa emot. när jag kom tillbaka till rummet så vaknar Annelie och frågar hur det är, så jag berättar för henne att jag suttit och gråtit. Jag tror att det var då jag insåg att nu är det slut, det är nu vi bara ska vara vänner. och det var därför jag grät. Efter det så gick vi upp och åt frukost, en stor frukost, för att vi visste att vi inte skulle orka laga lunch. Sen så ringer jag Simon för att berätta för honom om mitt mod att ringa och prata med den här personen.  Han sa att jag skulle vara fett stolt över mig själv, which I am. haha. xD.

Vid 13:00 så gör jag mig iordning för att åka till Amanda och se när hon tar klass för Laszlo, gud så roligt det var. Efter det så såker jag hem till mormor för att äta middag, det var så sjukt längesen jag var hemma hos dem på lördagsmiddag. Har lite dåligt samvete för det. Men igår så var jag där i alla fall.

Och just nu har jag HÖSTLOV, och jag njuuter vareenda sekuund av deet!!! haha ^.^

Michelle ♥

Crossed the line...?

Jag läste igenom inläggen från de senaste veckorna och inser att jag har hintat väldigt mycket till en person. Jag har liksom peakat åt den personen, för att jag somehow vill att den ska veta hur jag egentligen känner. Jag är ju för feg för att våga säga det till just den personen. Dessutom så vet jag inte vad det är jag ska säga, vad säger man till den personen som erkänt att det finns en annan. Som fortfarande är så trevlig mot en, trots det som hänt..? Och så bestämmer jag mig för att spela som om det inte tar på mig, när det egentligen gör mig så jävla ledsen så att det inte är sant...!
Detta slutar då med att jag bloggar om det, för att kunna få sätta alla mina känslor utanför min hjärna. DÅ min hjärna inte har tillräckligt med plats åt så mycket på en gång. Jag är verkligen ledsen för att jag har behandlat den personen som jag gjort i denna blogg. Det var verkligen inte meningen att riskera att göra denne sårad, skuldmedveten eller osäker. Jag har bara behandlat mina känslor väldigt intensivt, så intensivt så att jag might have gjort den här personen ledsen.
Och jag känner att det är lite taskigt av mig, jag tänkte mig inte för. Jag var alldeles för självupptagen med mig själv och mina egna känslor, så att jag glömde dennes. Men jag lovar att så fort jag springer på den personen, så ska jag säga att jag är ledsen för det som hänt.

Jag vet att det är inte bara jag som har uppträtt lite fel nu, jag säger inte att jag har fel. Utan jag vill bara cleara ut detta om att jag inte bara har rätt heller. Jag erkänner mina misstag precis som den personen som erkände sina. Nu vet jag inte ens om den här personen ens har läst any of it, men jag känner ändå att jag borde lätta på mitt samvete lite.
Thimmy tycker också att det är en bra idé, pratade med honom om det. Och de första han sa var att, han tror att om den personen läst detta så måste denne ha känt sig jätte träffad... Oups! Där ser man vad ett annat perspektiv kan tillföra.

Men jag vill inte bara tacka Thimmy, there's Simon, Amanda, Jenny, Sara, Nour och Annelie också! <33

Michelle ♥

Bedtime snart

Nu så har jag för en gångs skull äntligen gjort allt som jag behöver göra här hemma. Jag städade allt som mamma bad mig att göra plus lite till. Vad jag däremot inte hann göra (dels pga brist på intresse) var att göra klart fördjupningsarbetet i samhälle. Men I'm sorry, jag tycker verkligen att det inte är så roligt, och då tar det verkligen tid för mig att göra klart något. Så är det alltid. Och jag tror att det är gansak många som känner igen sig. Har man inget intresse för det så blir det oftast inte lika bra, om man till skillnad har ett intresse för det. Däremot så är det en helt anna sak om man skulle ha en medfödd talang. Då snackar vi something else! Jag satt precis och jobbad med analysuppgiften, och jag måste säga att ja gär grymt stolt över mig själv som ens börjat på den. Eftersom dem jag snackade med idag hade verkligen inte ens en tanke på att börja. xD Så visst ligger jag bra till, genom att officiellt ha införskaffat en pluggdag- Söndag

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska göra klart en kinesisk maträtt som vi bland annat ska bjuda på imorrn.
Och saken är den att den blir inte helt klar förrän imorrn, på morgonen, men ikväll så kan man redan äta den som typ 50 % färdaig som typ dessert. Och det är just det jag väntar på just nu.
Jag är så glupsk! xD
Men det kan tyvärr inte hjälpas. För jag är sadly född sån, och då är det svårt att ändra sina vanor...
Fast jag måste säga att jag är väldigt trött och skulle inte ha någonting emot att få gå och lägga mig snart. Just ja, imorrn måste jag upp lite tidigare, för att ta en annan kollektivtrfik väg till skolan due to en olycka med ett tåg idag. Alla tågen och pendeltågen kommer att vara jätte struliga tills på Tisadg, så om jag inte vill komma försent så får jag ta en annan väg. Det betyder alltså att jag måste ta bussen och sen byta till tunnelbana. Alltså måste jag upp tidigare, bara för att det tar längre tid! I really hate it sometimes!

Ska se om jag hinner slänga upp nåt imorrn, ska som tidigare nämnt ha släktmiddag hemma hos mig. Så då är det bara att klistra på ett leende och vara artig. Nu får man ju inte tro att jag på något vis inte gilla min släkt, utan jag gillar dem. Det gör jag. Mendet är tanken på att sitta och äta middag med släktingar som jag knappt känner som skrämmer mig. Och så har man inget att göra efter det. Speciellt om du inte är hemma hos dig själv.

Nej, fyfan nu är jag trött, alldelse för trött!

Michelle ♥

Paus igen... ^-^

Jag kör på en liten paus igen, alltså jag har städat allt som jag behöver göra och sitter och browsar lite. När jag helt plötsligt kom på att jag inte har gjort textanalyuppgiften! oups! xD Så nu sitter jag här och försöker analysera romanen, det går dock inte så bra. Så jag hittade en frågelista med 50 frågor som jag svarat lite nonchalant på. Tänkte lägga upp den dårå.. höhö ^-^


1.Haft sex med fler än 10 st? Nej
2. Tagit smärtstillande? Ja
3. Brutit ett ben? Nej
4. Haft sex utomhus? Nej
5. Haft mer än 10 sexställningar? Nej
6. Bitit någon i tån? Öhm nej, iu..
7. Gjort ett sugmärke på någon? Nej
8. Supit tills du däckat? Nej
9. Älskat någon så du gråtit? Sure I have!
10. Ätit papper? Asså naij.
11. Kysst en 30-åring? Hell no!
12. Haft sex med någon du knappt känner? Ofcourse not.
13. Kört klädpoker?  Nejnej, så dum är jag inte!
14. Tatuerat dig? Can't, eftersom jag dansar
15. Piercat dig? Nja, asså har bara hål i öronen. Men jag vill pierca my bellybutton! ^-^
16. Bitit dig själv i handen? Tyvärr... -.-
17. Pussat en groda? Absolut inte! xD
18. Hånglat med någon av samma kön? Nej
19. Hånglat med någon annans kille/tjej? Nej, course not!
20. Hånglat med en kompis kille/tjej? Nej, why would I liksom.
21. Svikit en vän? Nja, de är väl jag som blir sviken i sånt fall...
23. Haschat? Nej
24. Sniffat? Nej
25. Tagit någon form av morfin? Nej, I suppose...
27. Ätit massa tabletter? Ja
30. Bott hos en fosterfamilj? Nej
31. Har en kontaktperson? Nej
32. Varit otrogen? Nope, I'm not the one som gör sånt dårå.
33. Slagit någon du älskar? Ja
34. Spytt på någon? Nej, thank god!
35. Haft maginfluensa? Hmm, vet inte riktigt
36. Varit med barn? NEJ
37. Lyssnat på Håkan? Nån låt måste jag väl ha hört... ^-^
39. Gjort en slöjdlärare arg? Nejdå, har inte ens haft slöjd på tre år!
40. Haft tandställning? Ja, tyvärr, and I hate every second of it!
41. Ett roligt skämt på g? I'm afraid not
42. Har du träffat Leif Loket? Nej, men han verkar trevlig...
43. Haft trekant? Nej
44. Köpt kyckling för veckopengen? Nada veckopeng liskom..
46. Hjälpt en granne? Nej, tyvärr... xD
47. Blivit omskuren? Hell no!
48. Träffat någon från internet? Arå
49. Haft sex med en vuxen när du var barn? Nejnej, klart inte!
50. Dyrkat någon känd seriefigur som barn? Ljuger om jag säger nej.. ^-^. Fråga vem som helst som känt mig som barn och de säger alla samma svar liksom! hehe

Nu måste jag analysera romanen!

Michelle ♥

Söndag

Så igår kom jag väl hem runt 23-tiden, inte så hemskt med tanke på vad tiderna brukar se ut. Vid jul kanske vi till och med övernattar! Men nu sitter jag här och känner mig lite bättre, med tnke på att jag faktiskt sitter hemma. Borta bra, men hemma bäst! Det är verkligen så. Ska egentligen plugga mitt fördjupningsarbete om sjukpenningen, men tar en lite paus från det nu. Jag gjorde ett schema över dagens arbete, och ungefärliga tider om när jag ska göra det, så jag ska väl försöka hålla mig till det. xD Det är jätte smart att göra en sån, för då känner man att man har strukurerat upp sitt liv (eller dag) i alla fall. haha

Schema av den 19/10-08
10:00 Dags att kliva upp och ta hand om smutstvätten i rummet
10:30 Frukost och browsa lite samtidigt
11.00 Plugga samhälle-sjukpenning
12:00 Lunch
12:30 Textanalys av Paulo Coelho
14:00 Börja städa huset inför släktmiddagen imorgon hemma hos oss
16:00 Tvätta balettkläderna
16:15  Vika tvätten
17:00 Finally klar med all hushålls f*cking sysslor och har lite browsing time again, kankse
18:00 One Tree Hill börjar (äter middag samtidigt)
19:00 Gossip Girl börjar
20:00 Duscha
And then I'm sysslolös...

Jag ska verkligen rycka upp mig inför de resterande året, eller så bestämmer jag mig för att inte göra det. Vi får se vad som händer... Nästa vecka ska jag försöka gå och kolla på Laszlos klass som Amanda tar. Och så ska jag försöka hitta en dag att gå och fika eller what so ever med Jenny. Jag tror att så länge jag håller mig upptagen så ska allt vara helt okej.

Michelle ♥

still sitting here

Det har gått typ tre timma snart sen mitt förra inlägg, och jag har fortfarnde inte rört mig ur fläcken. Helt seriöst, jag jag har inte ens rest mig upp för att gå på toa,. Nada liksom. My butt is fastklistrad på stoeln nu. haha
Verkligen, jag förstår inte vad det vuxna pratar om, finns det liksom så mycket att säga...
Jag menar allt de säger är samma gamla vanliga tråkiga oviktiga saker som när hon bajsade på sig eller när han tog fel på nån. Alltså helt onödiga saker.  Jag kommer allvarligt talat snart freaka out och hoppa ut genom fönstret!!! Need to get home!
 Pappa har i alla fall kommit, så jag antar att jag kan tjata till mig en tidigare hemfärd... Hoppas verkligen det.

Under tiden som jag suttit och väntat så hann jag prata med Nour och Annelie. De är båda grymt söta och har en viktig plats i mitt hjärta. De gav mig två olika synvinklar på mitt emotionella problem. Och jag älskar dem för det.  Men jag kan inte säga att jag känner mig bättre efter det. För det gör jag inte. Jo, jag fick prata ut om det, igen. Men det ändrar fortfarande inte mina känslor inför det här. I feel what I feel... Och jag hatar det, det är verkligen inte roligt att gå från det bästa till det sämsta. Verkligen INTE!

Ska göra ett försök till att få gå hem nu...wish me luck!

Michelle ♥

when everything could be so much better

Sitter hemma hos Ricky, släktträff, jag är fast här tills pappa kommer och hämtar oss. Jag kan bara säga att jag absolut aldrig haft tråkigare än så här. Allt det här med släktträff och middagar är bara ett tillfälle för de vuxna att sitta och snacka skit om andara och sina egna barn. Eller de snackar inte skit om sina egna barn, men de berättar grymt pinsamma historier om oss. Och det hjälper verkligen inte. Så jag bestämde mig för att slinka upp på övervåningen och sätta mig vid gästdatorn och browsa lite. Så nu sitter jag här och försöker clean my minds up, eller vad man nu säger på engelska.

Jag pratade med Simon idag, efter dansen. Jag kände att jag verkligen behövde det med tanke på att jag inte mår bättre. Tvärtom, det känns som om allt stannat av och nästan blivit värre! Så jag kände att jag verkligen att jag behövde mitt kill-perspektiv! Simon tycker typ att jag SKA snacka om det, om det är så att det inte blir bättre. Han tycker typ att jag bara kommer att må sämre av det. Jo, jag håller helt med honom, men grejen är den att det är så svårt. Jag vet ju inte vad jag ska säga, jag vet ju inte vad det är som jag vill få sagt. Och det är väldigt jobbigt.
Det är verkligen jobbigt att jag sak vara en sån som förväntar så myclet av en person, när jag innerst inne vet att den inte kommer att kunna leva upp till det.

Det är just det som jag hatar hos mig själv så grymt mycket. Jag är en dagdrömmare, som vill tro det bästa av alla. Jag sätter höga krav och förväntningar på folk, som jag vet är way to high. Jag vet att det inte är bra, för när jag väl inser det, så gör det liksom så ont. Och jag hatar verkligen att det gör så ont rent psykiskt. Det är en helt annan sak om det skulle vara rent fysiskt, för då skulle den smärtan gå över mycket snabbare än den psykiska. Och jag hatar att jag är en som skadas psykiskt hela tiden. Dessutom är jag för feg för att kunna sakda mig själv fysiskt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till...!
Jag skulle kunna sitta och skriva i all oändlighet just nu, men det skulle göra detta inlägg way too långt. Och jag skulle lämna ut alldeles för mycket av mina känslor, och jag är verkligen inte redo för det.

Michelle ♥

Instickare från skolan

Sitter ock skriver från skolan just nu, har typ inget att göra så jag tänkte att jag kunde göra en liten instickare från skolan. Nu ska jag verkligen inte skriva varför jag sitter och skriver, detta skulle göra så att nån skulle bli så jävla sur på mig. Haha.  Vad jag inte fattar är varför jag kan vara så trött trots att jag hade sovmorgon idag. Jag har verkligen ingen energi över till något annat júst nu. Vi hade tre timmars balett, och jag antar att det är därför jag är så sjukt trött.
En annan sak som tar på mina krafter är nog för att jag sitter och grublar för mycket, och jag förstår verkligen inte hur jag orkar det. Jag pallar inte sitta och tänka på det, men still så gör jag det. Jag blir så sur på mig själv, jag förstår verkligen inte varför det ska vara så svårt att bearbeta det.

Michelle <3

Skjut mig

Just nu är jag i en sinnestämning där jag känner att du bara kan skjuta mig. Jag pallar helt enkelt inte de här. Jojo, dansen går bra och vi har väldigt mycket sovmorgon den här veckan. Men det är fortfarande nåntinig som tynger ner mig. Tim har sagt att jag gör stora framsteg för att inte ha vart med fullt ut, ändå sedan jag dragit på mig compartment syndrom i sexan. Och inte ens nu är jag med helt och hållet. Jag hoppar fortfarande inte, men han tycker att jag ändå gjort stora framsteg. Så dansen går ju åt rätt håll i alla fall! Så nu är det verkligen bara den emotinella delen av mitt liv som gör det svårare för  mig att leva här på jorden. And I hate it!
Jag förstår inte varför allt bara har blivit svårare, jag har ju insett det och jag bearbetar det. Och jag måste säga att bearbeta just detta är verligen en av de svåraste just nu i mitt liv. Jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli så här jobbigt, verkligen inte. Jag hade ju förväntat mig att det skulle bli svårt, men inte så svårt så att jag skulle bli så chockad som jag är nu.
Jag känner liksom att han lika gärna kan skjuta mig om han vägrar ta steget till att bli kompisar. För isen har vi ju redan brutit! Så vad är det som hindrar honom från att bara säga "hej" 

Jag pallar verkligen inte det här anymore!

Michelle ♥


The official pluggday

Söndag kommer från och med idag att vara den officiella pluggdagen för mig. Tråkigt att behöva admit it, men så sant så. Just nu sitter jag och försöker fördjupa mig inom välfärd- sjukpenningen i sverige...Inte så värst intressant tycker jag, men den enda som jag faktiskt känner en liten tilldragelse till. Jag har suttit och grävt efter info sen 12 idag. Och jag har fan blivit Försäkringskassans trogna läsare alltså...haha xD
Det finns mycket att skriva om och nu ska jag bara se till så att jag inte blandar in allt för mycket onödiga saker i redovisningen. Och det är en stor utmaning för mig! EN STOR OCH SVÅR, jag skojar inte. Jag har en tendens till att alltid blanda in för mycket av de ointressanta och glömma lite av de viktiga. hmm, måste alltså jobba på det.

Igår kväll var ajag ju som sagt på matchen mellan Sverige-Portugal, jag har som tur nog inte fått ett blått öga! ^.^
Men jag måste säga att jag är grymt besviken över resultatet, 0-0 ain't fun! Jag hade förväntat mig mer av Portugal måste jag säga. Och jag ville så gärna stå upp och skrika.
Men de kunde jag inte, eftersom de aldrig gjorde mål. De va aldrig riktigt nära heller. Däremot så var Elmander på hugget, han fick toll några chanser, men de slutade ändå med missar för honom också... Sen så måste jag bara påpeka att min rygg dör snart. Jag fick så ont i min rygg av att sitta där. Men det är klart, vi satt ju på kortsidan, där det inte finns några ryggstöd! Vad ska man göra när de enda biljetterna man fick tag på var på kortsidan. Eller så skulle jag ha fått punga ut tre gånger så mycket för en sittplats på långsidan, och fullt så mycket pengar har jag inte! hehe xD

Men nu måste jag återvända till pluggandet, since my redovisning är en vecka försenad! oups! ^.^

Michelle <3

Sverige-Portugal VM-kval

Jag är så glad just nu. Ikväll ska jag nämligen gå och se SVERIGE-PORTUGAL i Råsunda. Jag kan inte fatta att jag faktiskt ska se Cristiano Ronaldo live... Inte ens i mina djupaste drömmar skulle jag ha tänkt mig det. Helt allvarligt, och då känner jag att jag absolut måste dokumentera det här.  Berättade precis för Simon att jag ska gå, han är fett avundsjuk! Hehe, kan förstå honom. Med tanke på att han är så into Zlatan, som sagt jag föstår att han vill gå på matchen.
Nu oroar jag mig lite inför matchen ikväll, med tanke på att jag ÄLSKAR Ronaldo, det säger ju ganska mycket eller hur...?
Jag kommer då att sitta och heja på Portugal och de draget är nog inte så smart. Behöver jag säga mer eller...Jag är svensk medborgare, går på en match mellan Sverige-Portugal och hejar på Portugal. Jag kommer fan att bli nedslagen av nån full gubbe som hatar mig för att jag är en förrädare..Haha xD


I love Cristiano Ronaldo <33

Michelle ♥

Jämförelse mellan maj-test och oktober-test

MAJ
Vilken svordom använder du mest? -Fuck
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? -06:00
Var köper du dina matvaror ifrån? -Min mamma köper dem
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? -ta bilden
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? -dyra märkes kläder
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? -japp
När var senast någon stötte på dig? -Idag
Vad åt du till middag senast? -nåt kinesiskt
Kan du vissla? -nope
Tittade du på tecknat när du var liten? - självklart
Äger du några popband t-shirts? -nope, men vill
När flög du senast? - i juli, förra sommaren
Pratar du några andra språk? -Si, I do
Har du gråtit offentligt? -skojar du!? XD
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? -nja, kanske
Vad har du med dig in på bion? -popcorn
Vad har du för väder? -soligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? -ska börja på gymnasiet efter sommaren
När sov du senast på golvet? -för en vecka sen
Vilken är din favorit drink? -jag dricker ju inte...så
Gillar du din boendesituation? -ja, det gör jag väl
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?- jag klarar mig på 6h
Är dina dagar fullbokade och stressiga? -om de inte va...
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?-nope
Hur gammal blir du nästa födelsedag? -17. WIE!
Tror du på liv på andra planeter? - nja,, kanske. Varför inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? -ge upp/fuck you om du ger upp
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? -om jag var tvungen
Tycker du om att krama folk? -oftast, ja. men jag utesluter vissa typer
Äger du en digitalkamera? -japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? -lucy liu och kristin kreuk, kanske
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? -ja, lite iaf
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? -nej, fyfan. självklart inte
Är du mörkrädd? -ja, lite iaf
Tre saker du alltid har med dig? - läppsyl, ipoden och mobilen


OKTOBER
Vilken svordom använder du mest? -Fuck
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? -06:00
Var köper du dina matvaror ifrån? -Min mamma köper dem
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? -ta bilden
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? -EN FLYGBILJETT TILL USA
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? -japp
När var senast någon stötte på dig? -TVÅ VECKOR SEN
Vad åt du till middag senast? -NR 15 HOS PAPPAS TAKE AWAY
Kan du vissla? -nope
Tittade du på tecknat när du var liten? - självklart
Äger du några popband t-shirts? -nope, men vill
När flög du senast? - I JUNI I SOMRAS
Pratar du några andra språk? -Si, I do
Har du gråtit offentligt? -skojar du!? XD
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? -JAG VILL HA EN PIERCING I NAVELN
Vad har du med dig in på bion? -popcorn
Vad har du för väder? -DET REGNAR
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? -SJÄLVKLART DANSEN :D
När sov du senast på golvet? -I MÅNDAGS
Vilken är din favorit drink? -HMM HAR DEN ENS ETT NAMN...HEHE
Gillar du din boendesituation? -ja, det gör jag väl
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?- jag klarar mig på 6h
Är dina dagar fullbokade och stressiga? -om de inte va...
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?-nope
Hur gammal blir du nästa födelsedag? -17. WIE!
Tror du på liv på andra planeter? - nja,, kanske. Varför inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? -STAY IN THE FIGHT MICHELLE, YOU'LL GET OUT IF THIS
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? -om jag var tvungen
Tycker du om att krama folk? -oftast, ja. men jag utesluter vissa typer
Äger du en digitalkamera? -japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? -lucy liu och kristin kreuk, kanske
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? -ja, lite iaf
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? -nej, fyfan. självklart inte
Är du mörkrädd? -ja, lite iaf
Tre saker du alltid har med dig? - läppsyl, ipoden och mobilen

Inte så mycket har förändrats, men lite saker har ju putsats till... xD

Michelle ♥

My feet

Mina fötter dör snart, allvarligt talat så kommer mina fötter aldrig överleva en till lektion med tåskorna som jag har nu. JAG HATAR FREEDS STUDIOS!!! Jag hatar de med hela mitt hjärta, de gör så himla ont. Smärtan av de gör så att jag glömmer den inre smärta som jag känt ett längre tag. Så visst är det bra att den fysiska smärtan gör så att dene psykiska smärtan hamnar i skuggan. Jag kan intet klaga på de, det kan jag verkligen inte. Så jag antar att allt ont alltid för med sig något gott. Det gäller bara att tänka efter. Och de är här bloggandet kommer in, du har tid att reflektera över dina egna tankar.

Till dagens uppgit: Psykologiprovet. Hmm, de gick skapligt bra. Svarade fel på en G-fråga, men shit happens! Hehe.
Men jag måste säga att det hela gick väldigt bra, med tanke på att jag somande igår kväll när jag skulle plugga. Jag somnade allvarligt talat när jag läste boken. INTE BRA! xD
Anton, Annelie, Alex, Johan, Elin och Niki gick de nog också bra för. Jag tror att alla var ganska förvånade över att det gick så bra med tanke på hur lite vi alla pluggat! Sen så tror jag också att det gick så bra för oss, eftersom vi är typ de enda aktiva på lektionenrna. Helt seriöst, media eleverna är helt inaktiva hälften sitter fan och sover...Haha, de är så jävla komiskt.

Ska lägga upp ett test som jag gjorde i maj, och samma test fast med några nya svar antagligen... Har lite tråk. That's why

Michelle ♥

Vill inte ha det såhär

Just nu känner jag att allt är skit med livet, jag vill helt enkelt inte känna såhär. Jag vill inte ha det som det är!
Varför..? Har jag verkligen gjort nåt som får mig att förtjäna det här! Mitt liv behöver inte sånt skit, speciellt inte just nu.
Jag vet att folk och speciellt jag aldrig vill känna såhär, men just nu är det verkligen helt fel tillfälle.
För en månad sen, så skulle de ha vart helt okej att känna sig nere. Men verkligen inte just nu. Jag vet att jag gnäller otroligt mycket just nu, men vad ska jag göra när jag är på ett sånt humör... Jag kan inte låtsas som om ingenting har hänt. För det som hänt har hänt, och de jobbiga nu är att låta det bli HISTORIA. Jag vet att det kommer att bli svårt, men jag får väl ta en dag i sänder...

För vem har sagt att livet är enkelt..? Livet är ett kapitel av svårigheter, eller snarare en bok av motgågar och medgångar. Det gäller bara att ta sig igenom kapitlerna av svårigheter och motgångar, och verkligen njuta av livets goda kapitlar! Jsg känner att jag just nu är mitt i ett kapitel av motgångar, och jag vet att jag kommer att ta mig ur det här. Frågan är hur lång detta kapitel är...Men det finns ett slut, det är vad jag måste tro på just nu!

Så är det en annan sak som gör mig förvirrad, vlket är att vara vänner parten. Jag menar om vi fortfarande ska vara vänner så får väl ändå han ta steget till det, eftersom de var han som sa ifrån. Jag tycker inte att jag har gjort nåt fel i att inte göra ett försök...
Det va ju han som fortfarande ville vara vänner, och de va ju han som avslutade det här. Då kan jag känna lite att det är jag som är the victim här...Har jag fel så vet jag inte vad jag ska göra, för jag kan låtsas som om det aldrig fanns nåt där. Men så länge han undviker mig så kan jag inte låtsas som om ingeting fanns där, och då blir det svårt att ta sig igenom det här. Nu säger jag inte att de skulle vara lättare att förneka, utan de skulle vara lättare att få släppa det. Och det skulle jag kunna göra genom att gå vidare och glömma det som fanns där.

Michelle

Lite om mig...

Hur bor du: Hemma med familjen
Brukar du komma i tid: Jarå
Hur lång är du: kort (1.57)
Kan du laga mat: japp, fast det beror på vad för mat
Vad jobbar du med/pluggar du: dans
Vad har du på dig just nu: gråa mjukis byxor och min franklin&marshall hood tröja
Har du någon fobi: skit rädd för hundar
Hade du en bra kväll igår: Självklart, mys med Amanda och Astrid
Vilket är ditt senaste inköp: en palestina sjal-aktig halsduk
Din favoritdryck på morgonen: te med honung
Var fick du dina senaste pengar ifrån: daddy
Har du sovit i din egen säng inatt: nope, hos Amanda
Vad hade du sönder senast: mitt hårsmycke...=(
Vem snackade du med senast: Simon
Varm favoritdricka: Chailatte och varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten!!! haha
Alkoholhaltig favoritdricka: ------ can't tell you ;D haha
När gjorde du senast något riktigt dumt: i torsdags
Saknar du någon just nu: ja, tyvärr
Vad ska man göra för att få dig irriterad: reta mig...hehe
Någon jag stör mig på: -----won't tell you...
Intressen: dans, musik och mode
senaste person du kramade: Amanda och Astrid
Senaste person du ringde: Simon
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: vatten till provera
Vill du ha barn: ja
Längtar du till din nästa födelsedag: om jag inte gjorde!!!  haha
Har rakat dina ben någon gång: nej, jag vaxar
Är du sugen på något nu: nej, har precis ätit en chokladboll, hihi
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: jag dricker inte kaffe
Använder du hudkräm: japp, annars blir jag torr som en fisk på land... haha
Attraheras du av män med skägg: nja, asså tror inte de
Micro-pop eller poppa själv: poppa själv
Brukar du baka: nej, jag har inte tid... =(
Röstade du i det senaste valet: nej, va för ung. Men nästa..
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: verkligen inte, den kunde ha vart mycket bättre... -.-
Vilken låt lyssnade du senast på: viva la vida med coldplay
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej, tror inte det..
Vad tycker du är äckligt: tortilini och allt annat som är äckligt.. hehe
Har du pengar på mobilen: jag har abonnemang

Hmm, not so bad huh..? ^.^
Har tråk, that's why. ska egentligen plugga samhälle, men pallar verkligen inte!!!

Michelle ♥

Everybody leaves me...

Fyfan vad saker verkligen kan hända på så kort tid. Min trygghet som jag snackade om i mitt förra inlägg är officiellt borta. Jag som va så lycklig i det inlägget... Nu mår jag precis tvärtom! Vadå tacka ödet som gett mig det här. Jag hatar det här! No one has ever played with my feelings before, och nu har jag fått uppleva det också. Varför...Jag måste säga att jag lätt kunde ha skippat det i mitt liv. Och av den person som man minst anar också, hard to melt allstå. Jag trodde verkligen inte det om just den här personen. Jag antar att de är så man känner, när man pratar om sin trygghet som överraskar. På ett negativt sätt...

Förra veckan åkte Thimmy till USA på sitt High School Year. Han var så excited about it, men jag kan inte riktigt säga att jag var det. Jag menar nu kommer jag inte kunna ringa honom efter advice to everything that he have been giving me. Han var ju mitt Kill-perspektiv! Men jag förstår att han måste åka, han kan ju inte stanna för att sitta och prata i telefon med mig...Jag skulle ju inte vilja att han sumpade planeringen som han gjort för sina studier. Lycka till Thimmy!!!! <3
(Jag kommer att bomba dig med mail istället!)

Fyra personer har betytt grymt mycket för mig den här veckan, alltså speciellt den här veckan. Amanda, Jenny, Sara och Simon. Tack till alla er som hjälpt mig att rensa mina tankar! Love you all! <33
Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra om ni inte skulle ha funnits där för mig...

Michelle ♥

RSS 2.0