premiär imorrn

Godkväll på er! Imorgonkväll är det dags för premiären av vår jubileumsföreställning på skolan för utgångna studenter under 30 år. Det blir alltså den första gången då vi framför vårt stycke av Hugo Viera "Present Perfect". Repetitionen idag gick inte så himla bra, så vi får hoppas på att det går bra imorgon helt enkelt. Jag glömde nämna att vi i måndags fick repa in en ny kille i vårat stycke, på grund av att en annan blivit sjuk och får inte dansa terminen ut. Så det har varit ganska hektiskt att repa in en ny dansare, men kul har det varit! Han är en sån otroligt fin dansare, det är helt galet. Jag blir alldeles kär i hans rörelsekvalilteér. Där har vi en framtida dansare! Lördagen kommer alltså att bli rätt så hektisk. På toppen av premiärföreställningen så ska jag även jobba. Det är med en väldigt kort notis som jag fick reda på det idag. Så imorgon klokan elva ska jag infinna mig i BK och jobba. Problemet är bara att jag ska repa vid tre, så jag kan alltså inte jobba hela dagen. vilket är ganska problematiskt...
Men jag får hoppas att det löser sig, på nåt sätt.
sist vi hade föreställning så var det vår projektföreställning i vintras ^^

Michelle ♥

Här mår man bra

Gårdagens skiva som vi hade på Victoria var mer än lyckad! Det var helt sjukt hur kul vi alla hade. Filmerna som vi visade upp gick hem och sällskapet var på topp. Men för mycket av det goda leder ju till sina konsekvenser såklart. Idag mådde jag ju sådär och dagen blev ju inte precis den bästa heller. Jag ringde pappa och bad honom komma och hämta mig strax efter två, vid tre-tiden kom jag i säng och hade som mål att åka in till skoln för en balettklass som började 11.30. Jag vaknade 11 idag...Så balett blev det inte, men jag tog mig in till stan och mötte upp Daniel för en kaffe och sedan gick vi till skolan och repeterade inför föreställningarna. Repetitionen gick väl helt okej för mig, om man utelämnar faktumet att jag mådde ganska så dåligt hela tiden. Klockan är rätt så mycket just nu, men tro det eller ej, jag gick faktiskt och lade mig vid elva redan. Problemet är bara att jag har legat uppe i tre timmar utan att kunna sova, så jag bestämde mig för att sätta på datorn igen och förhoppningsvis trötta ut hjärnan.
Ambitionen är att gå på baletten imorgon, så jag måste få lite sömn om jag ska orka pallra mig upp. Men det är lite svårt när man inte kan sova!
slänger bara upp lite bilder från gårdagen, tyvärr tog jag aldrig några egna foton men faccebook löser allt! ;)

Michelle ♥

Movie-night@Victoria

Ikväll är det dags för årets spårade film-skiva! Jag har ju som tidigare nämnt att jag ska vara Pocahontas, min klänning är klar och allt annat som behövs är inköpt, nu ska jag bara åka hem till en kompis för att fixa mig och så ska vi börja rigga upp för skivan helt enkelt! Jag och Emma ska ta oss till Victoria lite tidigare än alla andra för att fixa med projektorn och lite annat inför middagen bara. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och börja göra mig iordning och åka in till stan.
jag och emma i nian, efter ikväll finns det nog en bättre uppdaterd bild på oss dock! ;)

Michelle ♥

Action!

Min skiva, klassens skiva är nu på söndag så hela klassen taggar upp sig ganska mycket just nu. Det diskuteras kostymer, smink och frisyrer. Hur man ska göra si och så, mycket handlar helt enkelt om skivan på söndag! Vad vi har fått veta är att samma dag så hålls Rix FM festivalen på Kungsan, och vi har ju vår skiva på Victoria, ni förstår vad jag hintar åt va? Vi kommer lätt att kunna dra in en massa folk till eftersläppet sen, folk vill väl dra vidare efter festivalen, som slutar runt elva tiden kanske?? I vilket fall sm helst så kommer det att vara drag på vår skiva, ni har ju sett trailern..!
Imorse blev jag äntligen klar med alla videos som jag skulle klippa till skivan, så nu har jag gett dem till Emma som ska klippa ihop allting tillsammans med det vi har filmat och göra det till en helgjuten film. Så vi är snart klara, sjukt skönt måste jag säga. Nu kan jag äntligen gå och lägga mig i tid varje kväll. Haha. Det vill säga om jag lyckas sy min klänning utan några större problem. Jag ska nämligen vara Pocahontas på skivan.
Är hon inte vacker? Tyvärr har jag ingen John Smith med mig, men det ska nog lösas i framtiden! ;)

Michelle ♥

Kungliga Svenska Balettskolans skiva @ Victoria 22 maj

Bara tidernas bästa och spårade skiva!!!

Michelle ♥

CUT

Jag har knappt fått någon sömn dem senaste två nätterna. Inte för att jag är ute och hänger sent in på nätterna, utan för att jag har suttit uppe och klippt videos till studentskivan. Inatt satt jag uppe till halvfyra och donade med videos. Jag förstod att det var mycket jobb med att klippa och manipulera videos, men aldrig att det skulle ta så mycket tid. Dessutom blir man helt slut i huvudet av att stirra på en skärm hela tiden. Idag blir inte bättre heller, utan jag ska åka iväg till min kusin och så ska han hjälpa mig med att putsa till dem och lägga in specialefffekterna. Jag kan tyvärr bara basic sakerna på programmet, så han ska lära mig hur man gör. Efter det måste jag åka ut och jobba, och så är det en klassfest ikväll som jag gärna vill till. Däremot vet jag inte om jag orkar när kvällen väl kommer, det är ju trots allt ute i Haninge som det hålls, vilket är en bra bit ut...
Elin gav mig en massa videos och bilder och då hittade jag den här! Jag hade sjukt långt hår!

Michelle ♥

Glad tjej

Tillskillnad från förra helgen som slutade i misär så har slutet av den här veckan varit super. Dels för att det var en kille i Uppsala som hade hittat mitt ID-kort och SL-kort och dels för att små händelser har lycktas göra mig glad. Ta bara exemplet idag. Jag hämtade mina systrar från lördagsskolan och åkte sedan hem till Huddinge, där 'Huddinge dagarna' pågår för fullt(idag var den sista dagen). Eftersom det var den sista dagen så hade dem ordnat så att Danny kom förbi för en kort spelning. Han sjöng fyra-fem låtar och avslutade med In the club. Efter det hade han en skivsignering, ni tror inte att mina systrar är bland dem första i kön eller?? Jag orkade själv inte stå i kön tillsammans med en massa av 7-12-åringar+föräldrar. Så jag ställde mig vid backstage utgången och väntade på att mina systar skulle komma ut från signeringen, självklart så ringer min mamma och vill att jag ska med in och ta en bild med Danny(min mamma kan tjata) så jag frågar lite snällt och oskuldsfullt säkerhetsvakten om jag kan få smyga in backstage och ta en bild med Danny tillsammans med mina systrar och blir till min förvåning insläppt!
BEVIS
observera att han håller armen om mig!! ;)

Jag nämnde ju att jag hade fått tillbaka mitt ID-kort och SL-kort. Tydligen var det en kille i Uppsala som hittade det och sökte upp mig på facebook. Han hade själv blivit av med sin plånbok, men en kompis till honom hittade den och i hans plånbok låg mina två kort. Förstår ni hur lycklig jag blev när jag fick veta det?! Så i fredags åkte jag upp till Uppsala och hämtade dem, bonusen på det var att han såg bra ut, haha! Dessutom fick jag en extra bonus i form av att en soldat på tåget hem till Stockholm satt och spanade in mig under hela resan! Jag fick alltså en bra dos av ögongodis i fredags. För soldaten såg bra ut(men det gör dem flesta män i uniformer). Jag har alltså all anledning av att vara glad nu i helgen.
Ta hand om er nu! Själv ska jag mysa mig med Best British Classics ^^

Michelle ♥

Grey's Anatomy music event


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com
Såg precis det senaste avsnittet av Grey's Anatomy som hade musikaltema idag. Låtarna är så himla värda att lyssna på, även om skådespelarna inte riktigt hade dem ljuvligaste rösterna så tycker jag att dem gjorde ett bra jobb, speciellt Sara(Callie).
The Story är nog min favorit, och Universe and U

Michelle ♥

Naked

Valborgsfirandet i helgen var en extrem händelse, som abslut håller i en klass för sig. Förutom att vi tjejer drog upp till Uppsala och firade med pompa och ståt(precis som en redlig student ska) så gick jag på stan tidigare på dagen och köpte min studentklänning. Det blev en klänning från Karen Millen som till slut föll mig i smaken. Visserligen så föll jag inte för den på en gång, utan var tvungen att se den två gånger innan jag bestämde mig för att den var perfekt. Passformen, längden och färgen allt var och är perfekt!
Det perfekta verkade att forsätta med Valborgsfirandet uppe i Uppsala. Vi köpta pizza och diggade till musiken med basen på max, senare drog vi ut för att dansa och vi var on top of the world fram tills vi upptäcker att våra saker är borta...Allt är borta, som tur var så hittar vi våra jackor men min väska var borta och Elins väska var tömd.
vi hade kul hela kvällen, ända tills stölden då...^^

Jag tror jag aldrig känt mig så naken i hela mitt liv. Allting jag ägde var borta. ID-kort, mobilen, bankkort, kameran och väskan, ja helt enkelt allt. En polisanmälan har gjorts och jag har spärrat allt som går att spärra. Nu får jag hoppas på att försäkringen täcker upp för allt som jag blev av med och köpa en ny mobil, väska och möjligen en ny kamera. Under tiden får jag nöja mig med min gamla tegelsten till mobil. Just nu är mitt liv så oerhört rörigt(eller de är väl och ta i egentligen) men det har skakats om iallfall. Jag har spenderat dem senaste två dagarna till att rätta upp allt och jag har fortfarande en massa kvar att göra. Så bloggen kommer inte att prioriteras, men det kanske är förståeligt.
kom att tänka på den här låten av Leona Lewis bara för det.

Michelle ♥

RSS 2.0