Back in sweden

Yeah folks, so now Michelle is back in the lands of.. äh vafan är de jag försöker hålla på med.. xD
Men jo vi landade runt halv ett i Arlanda, och kom hem runt två tiden. Så just nu är jag så otroligt  trött så det långa och nyare inlägget får komma nån gång när jag piggnat till och har ork..hehe. Men det kommer att komma, om det är nånting jag gör så är det att hålla det jag lovat!

Nånting som defenetivt fick mig på bättre humör efter att ha suttit på ett flyg i åtta timmar och sedan vänta i fyra för att sedan flyga två timmar igen var vädret. 27 grader och soligt som fan, det kunde inte ha blivit bättre. Michelle blev med en gång glad för en stund i alla fall.

Michelle ♥


short note from beloved usa

I'm just going to write a little short note from usa, since I'm going back tomorrow, and can easily update when i'm back in sweden. My time here have been amazing, I couldn't possibly find something rational to complian about. I mean ofcourse there been things that could have been better, but nothings perfect, right?

Anyways, this will do, I'll be post a newer and longer note, once i get back on tuesday afternoon!

I hope that you all have been ahving a great time, just like me.

Michelle <3

USA inatt

Yay! känner jag ^^ Inatt ska vi äntligen åka till USA, ett land som jag redan nu bestämt mig för att spendera mycket tid i i framtiden. Vissa kanske anser att jag är lite väl naiv, men jag är nog bara en dagdrömmare och dessutom så har jag bestämt mig för det. Och alla som känner mig, vet att Michelle kan vara ganska envis när det gäller viktiga saker..hehe.
Men jo, inatt bär det av till det land som vi en gång har kallat för "the country where dreams come true" , och jag vill fortfarande hålla mig kvar vid det såklart. ;D
Vi (alltså min familj och jag) kommer att vara där under två veckor, och vi kommer först att åka till Baltimore för att hälsa på släkten där och även passa på att visitera Washington D.C när vi ändå bara befinner oss en timma därifrån. Och under de två veockorna kommer vi även att åka upp till my future home New York! Det vore oförlåtligt att inte besöka New York, när man redan befinner sig på östkusten. Och om mina vänner förlåter mig, så skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv. New York är ett måste!

Det här inlägget kommer for sure vara det allra sista innan jag lämnar sverige. Så fort jag har kommit tillrätta i USA så ska jag försöka uppdatera mig lite, det kanske kommer upp lite bilder från all sightseeing vi kommer att göra på andra sidan atlanten. ^_^ Om inte, så tar jag allt när jag kommer tillbaka till sverige den 30 Juni

Glad sommar på er alla underbara människor!!! =D

Michelle is about to leave the building. Sinderella ville dokumentera när jag packade...

Ciao!

Michelle ♥

I'm gonna miss you bitches

 

Shit, jag tror faktiskt att jag sagt det, men jag säger det igen. Det här året har gått jävligt fort, helt plötsligt så går vi på sommarlov. (Även om vädret vill spela oss ett spratt, med det ständigt växlande mellan sol och regn) Visst skulle det lika gärna kunna vara onsdags som vi samlades för allra första gången som Da1, eller hade vår allra första klassfest.. En sak vill jag bara säga till er: I'm gonna miss you bitches! ;D

Nu kommer jag förmodligen att träffa ungefär hälften av er innan lovet är slut, men det är ju också om först tre veckor. För lilla Michelle ska till USA på tisdag! WHOHO ^^ Ni anar inte hur glad jag är för att äntligen få åka dit. Visserligen så är det bara ett land som till ytan ser ut som Sverige, inge tropisk miljö med andra ord. Men det är ju själv grejen att vara där, i de landet som jag i framtiden kommer att tillbringa mycket tid i. If you wonder why I'm gonna do it..well, let us say I'm determined to live there in the future. ;)

Ska försöka se om jag hinner lägga upp nåt annat innan jag åker på tisdag, om inte så önskar jag er alla en riktig trevlig och skön sommar!!!

Michelle ♥

Sommarlov

Ja vi fick vårat sommarlov tillslut! =D Visserligen kunde det har börjat mycket bättre om det bara inte regnade, men idag är jag på ett sådant humör där jag bara vill vara glad. Just därför så tänker jag inte beklaga mig över att det är kallt och regnar, utan jag kan vara glad över att det inte åskar och dundrar i alla fall.

Efter avslutningen så åkte vi ett gäng till café Mocco och fikade. Vi satt där och bara pratade om allt mellan himmel och jord innan tolvslaget slog och vi bestämde oss för att gå skilda vägar. Senare ikväll ska vi alla (eller nästan alla) hem till pascal och bara chilla med varandra innan vi verkligen går skilda vägar för sommaren. Det ska bli så otroligt roligt att vara med i princip hela sin klass, för en gångs skull!

Gissa vad som händer när jag kommer hem..? Haha, jag får veta att jag fått ett stipendium av Axel och Sofia Alms stiftelse, WIE säger jag bara. ^^ Nu kan jag i alla fall åka på sommarkursen i köpenhamn utan så mycket dåligt samvete, för att mamma lägger ut så mycket pengar på mig, för min danskurs, när mina syskon inte får åka till köpenhamn...

Tyvärr tog jag inga bilder, jag hade ju inte ens min kamera med mig. Men Gustav  tog väldigt många bilder, hoppas han laddar upp dem snart. Jag kan säga att jag för en gångs skull ser bra ut på bild idag... ;D haha, ska sluta vara så ego nu.

Soo long peps!!!

Michelle ♥

Nedräkningen har börjat =)

Eller jag tror att den började för ett tag sedan, men jag har inte riktigt känt av dem förens nu. I fredags började jag ta hem alla uppvärmningskläder jag hade i skåpet, för att slippa släpa med mig allt på en gång. Trots det så hade jag en otrolig stor och tung väska att bära hem idag. Det blev inte bättre av att jag sedan gick runt på stan med den...Silje, Annelie och jag gick till Dance & Gymshop för att kolla in balettdräkter och tűtű, då Silje har köpt min för att jag ska kunna köpa en mindre. (Ja, jag har blivit smalare sedan 9:an, och det är inget fel på det! ^^) Och imorgon får jag släpa hem det allra sista; alla skolböcker och häften...Haha, jag har det tyngsta kvar ju. Inte roligt, imorgon får jag säkert ont i både armar och ryggen.

Att städa ur sina skåp är som ett sätt ett tillfälle då man kan summera det gångna året, och jag kan inte förstå att det har gått så himla fort. Det skulle liksom kunna vara igår då vi träffade vår nya klass i skolan, för att få information om gymnasiet. Att vi sedan står här nu som en enad klass, 10 månader senare är nästan lite häpnandsväckande. Jag känner på mig att vi kommer att bli en ännu bättre klass i tvåan!

Haha jag är nog lite knäpp just nu, men det känns så otroligt bra att inte behöva göra några läxor. Att jag nu vet att jag har hela kvällen framför mig till att göra allt möjligt!! =D hehe.

Michelle ♥

Nästintill perfekt

Igår var det nationaldagen som ingen kan ha missat, hoppas jag. Men det var också dagen så Sverige-Danmark möttes i VM-kval match här i Stockholm. Och jag vet att ingen kan ha missat att det inte gick så himla bra för sverige...Det var synd att sverige inte kunde vinna den här matchen så att folket kunde få fira dubbelt upp! ^^

Nationaldagen firades inte precis av oss som var hemma hos Niki (en klasskompis), Utan det var en liten get together party, innan vi alla går på sommarlov den kommande veckan. Temat var knytis och bara chilla med sin klass till Ems aka Emmas spellista, och självklart lite dansande i vardagsrummet.  =)
Jag måste få säga att kvällen va hyfsat lyckad, alla var lagom påverkade av sina 3,5 och 2,5. Ingen gjorde nåt pinsamt, och alla spärrar som fanns släpptes precis. Ja, det är vid sådana tillfällen då ordet lagom är helt perfekt, hehe.

Så kvällen var nästintill perfekt, för jag tror inte på någonting som kallas för perfekt. För då skulle Sverige ha vunnit, folk skulle kanske ha vart en aning mer påverkade och det skulle ha vart lite varmare. Då hade det nog varit perfekt, men jag klagar inte. Jag har ju trots allt lärt mig nu att man måste se det från en positiv vinkel och inte en negativ.

Sofia, du var helt underbar söt igår! Inte ett dugg jobbig, de va så nära perfekt de bara kan bli min kära vän!!! ^^
Det måste vi göra om snart...på onsdag kanske, efter avslutningen? (a)

Du behöver inte känna nån press om nånting alls, du ska inte behöva göra nåt du inte vill, eller känner är fel. Det vi har är bra. Trots att vi båda inte vet vad vi håller på med så är det liksom chill. Vi har det bra med varandra, och det är det viktiga, eller hur? Trots att det vi gör kan vara fel, så känns det ändå rätt att göra det. Och det har vi ju redan konstaterat.

Nu ska nog jag gå och lägga mig, och ladda inför den allra sista dansdagen för terminen imorgon!

Michelle ♥





Inte en av dem

Att jag häromdan skrev att mitt humör inte vart på topp, kan jag nu ledsamt konstatera att det har hållt i sig. Jag har verkligen inte vart på sånt humör där man skrattar och stojar, som man brukar och ska göra när skolan snart är slut. Men jojo vädret har ju verkligen inte bidragit till att göra det bättre, utan nu när man kollar ut genom fönstret så påminnener till nästa veckar det om hösten...Min blåa metallica jacka har plockats fram för veckan, och jag hoppas innerligt att den ska packas ner till nästa vecka.

Jo, nu känner jag verkligen att det inträffar så många tillfällen då man känner att man inte är en av dem längre. Du blir inte den här jätte outsidern, men det märks tydligt att du inte riktigt passar in till 100%. Samtdigt så är det ingen som står och pekar ut dig, men visst känner du själv när du inte riktigt passar in? Att du kanske skulle valt en annan väg ibland? Sådana tankar for runt i mitt huvud hela tiden. Självklart så vill jag ta den här vägen, men vad ska jag göra när min mamma (bland annat) keep telling me this is wrong? Nu ska jag inte dränka mig själv i sådana tankar. Det har jag gjort alldeles fööör länge...

Igår kväll var vi ett gäng tjejer hemma hos underbara Sofia och hade skräckfilmskväll. Jag hade så otroligt mysigt och trevligt med er tjejer, det var ett tag sen jag gjorde nåt i stil med ladiesnight. Det bästa var ju att vi blev så otroligt skrämda hela bunten. Dead Silence och The Rise of Leslie Vernon: Behind the Mask. Så jag behövde ju inte fejka bara för att jag inte är på humör för att skämta, för vi satt ju och kollade på skräck, och då satt man ju bara och skrek vid första läskiga tillfälle. ^^

Idag tog jag klass för László med killarna från 9:an och 8:an, vid två tiden. Jag slutade ju vid ett tiden, så jag bestämde mig för att ta en extra klass innan helgen. Dessutom så måste jag ju passa på att få lite feedback från den bästa läraren på hela skolan när jag väl kan. Och när jag säger killar från 9:an och 8:an så menar jag två killar; Rufus och Hampus, haha. Yes, vi var bara tre på klass idag. De brukar i och för sig bara vara tre, men idag fattades en kille från 8:an.
Det var i vilket fall väldigt givande. László tog en stol och satte en meter framför mig, och redan från första övningen så fick jag mer feedback än från en hel lektion med Tim. Det som fascinerade mig mest var att vi gjorde HELA stången utan paus. Vi stoppade inte en enda gång, och kan ni då tänka er att jag varken kan övningarna eller borde orka hela stången utan paus. Men det visade sig att jag gjorde det, visserligen så vara jag sjukt trött när vi kom till grand battement, men jag orkade hela stången, så jag antar att min kondition har blivit mycket bättre. Hehe.

Nu ska jag antingen dra mig in till stan och gå på bio med killarna, eller så tar jag och stannar hemma och slappar framför TV'n eller läser min bok.

Michelle ♥

Bakslag

Okej glöm det där med att sommaren äntligen har kommit på riktigt nu... =(  Eftersom det regnar och blåser som bara den, plus att det är kallt! Usch och fy känner jag. Inte behövs det här vädret runt den här perioden då studenter förbereder sig på att springa ut och skolbarn på sommarlov... Vi vill ha sol och värme, kunna sitta i parken och äta glass efter våra korta skoldagar.  Michelle vill jätte gärna ha sol just nu! ^^ Höstvädret kan komma när hösten ska börja komma, lite sådär runt slutet av september och början av oktober. Det kan inte skada då.

Det kanske beror på vädret eller så börjar jag verkligen falla tillbaka i mitt gamla mönster. Igår och idag har jag verkligen inte vart på humör för nånting roligt alls. Jag har gått runt och vart allmänt seg och tråkig (skulle vissa säga). Jag hoppas verkligen att det beror på det dåliga vädret och inte att jag börjar fastna i den här nedåtgående spiralen igen. Det har vart tufft nog att ta sig upp för en sådan, och fortfarande så har jag inte tagit mig ur den än. Men det sista jag vill är att falla längre ner.

Just nu är jag så otroligt trött, trött i kroppen, trött i psyket. Jag är helt enkelt utmattad. Ska dra mig upp till mitt rum och läsa lite innan jag absolut självmant kommer att somna.

Michelle ♥


RSS 2.0