Försvinner i tre veckor nu

I eftermiddags så såg jag och min syster Shelly premiären av Eclipse. Vi satt där i salongen med inte ett gäng, utan alla 12-15 åriga tjejer som satt och fnissa och hade sig så fort det vart lite intimt mellan huvudrolls innehavarna. Bortsett ifrån att publiken vart lite stökiga så var bio besöket perfekt. Filmen, som enligt mig är den bästa hittills imponerade verkligen. Regissören har lyckats få med allt som är relativt och skådespelarna leverar, tillskillnad från floppen; New Moon.
Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Jag vet att det var ett tag sen jag var inne på bloggen, men när det är så fint väder som det har vart i Sverige så väljer jag inte och sitta inomhus. Jag har vart nere i Skara och njutit av solen i Skara Sommarland, följt av en kort visit i Örebro och Eskilstuna. Dessutom så har jag passat på och möblerat om mitt rum. En ny garderob är införskaffad och så har jag rensat bort utgångna kläder samtidigt som jag har fyllt på med nya inköp. På toppen av det har jag också sett till och packa inför min tre veckors resa till Budapest, men semester lär det inte bli, utan jag ska åka iväg och dansa häcken av mig; bokstavligt talat.
Så imorgon tar jag flygbussen till Skavsta och flyger till Budapest, med andra ord så blir det här inlägget det sista på tre veckor.
Jag hoppas att alla kommer att få en underbar sommar, med mycket skrik och skratt!

Michelle♥

Drar iväg på kryssning

Snart, snart så ska jag börja dra mig in mot tågstationen och åka in till Slussen, kliva på Birka Cruises och försvinna ett bra tag ut till havs. Skämtåsido, men det är sant. Det får ses som en liten weekendtrip, bara att det är schemalagt mitt på veckan. JUst nu har jag ingen aning om vart vi ska, är det Tallin, Mariehamn eller Helsiongfors? Svaret kommer jag att få när jag väl är på båten, men det gör det samma. Det ska bli skönt och få en liten light-semester på ca 24h och komma ifrån Stockholm om så bara för en stund. För den stora resan kommer ju nästa vecka, när jag ska packa väskorna och åka ner till Ungern i tre veckor.


NJUT SOM FAN NU, FÖR DET SKA JAG GÖRA ;p

Michelle ♥

NattbioX6

Nu när det är sommarlov så behöver jag inte gå och lägga mig vid tolv längre, utan jag kan stanna uppe till när jag vill bara för att jag kan gå upp när jag vill. På grund av det så har jag och Shelly passat på och kollat på en massa filmer om nätterna. Vi började med Harry Potter och Fenixorden, kvällen efter var det Ella den Förtrollade, sedan så blev det På smällen, följt av Mitt stora feta grekiska bröllop på fredagen och igår så var det Miss Potter. Inatt så ska vi kolla på Harry Potter och Halvblodsprinsen, hon sms:ade mig för inte så länge sedan och sa att hon köpt DVD'n så jag planerar att bunkra upp med lite gott och se den hittills bästa Harry Potter filmen.
Harry Potter och Fenixordern med Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson


Ella den Förtrollade med Anne Hathaway och Hugh Lancy


På smällen med Katherine Heigl och Seth Rogen


Mitt stora feta grekiska bröllop med Nia Vardalos och John Corbett


Miss Potter med Renée Zellweger och Ewan McGregor

Och inatt blir det:


Vad ska man inte göra om nätterna nu när det är lov. Även om jag är ute hela dagarna så är det inte lsut på dagen när jag kommer hem, för vi har ju inga pressade schema och följa och då man kan halvt vända på dygnet och passa på och kolla på filmer som man velat se men aldrig hunnit.
Michelle ♥

Ut och springa

kom precis hem från en vääälbehövd joggingtur med pappsen, och när jag säger välbehövd så menar jag det ^^
nu ska jag ut och klippa gräsmattan, haha.

Michelle ♥

En vecka räcker

Efter en veckas av sommarlov så är det nu dags för att snöra på sig träningsskoorna igen och börja träna. En veckas av massvis med sömn och tonvis med gott att äta så känner jag nu att det räcker. Nästa gång jag behöver det är först i Augusti och då kan jag till och med lyxa till det med kanske två veckor, vi får se hur det blir, haha. Så idag har jag börjat med en mjukstart och bara vart på en förmiddagspromenad och en kvällspromenad med syrran. Imorgonbitti blir det till att springa lite lugnt ute på spåret och så lite övningar med pilatesbollen. Jag tänker mig att trappa upp träningnen den här veckan så att jag på söndag  kan köra 'fullt ut' det vill säga att springa ca 1 mil varje dag, göra mina pilatesövningar och gymma en del också. Allt detta kan jag ju ändå bara göra i ungefär en vecka och lite till, för sedan åker jag till Ungern och ska dansa i tre veckor.
sist jag var ute och sprang så var det is och allt ^^

Michelle♥

Iphone

Mamma kom precis hem med en Iphone och vad gör jag inte nu om inte pillar lite med den?? ^^

Michelle ♥

I brist på kloka ord så låter vi bilderna tala för sig själva

Treorna tog studenten igår och självklart fanns jag på plats för att gratulera, här med Elizabeth

Jessica, jag och Lorinde från skolavslutningen i onsdags


Jag, Linnéa och Sofia från studentskivan i tisdags


på cafét kladdkakan i gamla stan lunchade jag och Jessica i måndags


på jakt efter kostym och kläder till skivan så hittade jag och Linnéa några roliga maskar i fredags


efter föreställningen i torsdags så ville Johan pilla på mina naglar...

Michelle ♥

Skolavslutning

Äntligen så är det sommarlov och nu kommer dagar av avkoppling och sol i massor. Det ska bli så skönt att få lite miljö ombyte och komma ifrån skolan i tio hela veckor. Nu är det glassa i solen, ligga i trädgården och läsa en bra bok och åka till Ungern som ligger på agendan. Förhoppningsvis så blir det lite ströjobb lite här och var också. Avslutningen på skolan var som den var aunder alla dem här åren, lite halvt segt men ändå ganska mysig då hela skolan för en gångs skull är samlade på en och samma plats. Efter 'den blomstertid nu kommer' så var det dags för betyg och kramkalas. Även här har jag inga bilder från avslutningen men klart jag kan lägga upp några när det dyker upp på facebook eller något.

Kan bjuda påden här istället:

Bilden togs inne på Stadsmissionen efter att vi hade vart och fikat på Nytorget efter skolavslutningen idag.
Vad tycks, passar jag i nördiga 70-tals glasögon?? ^^

Michelle ♥

Studentskiva

Igårkväll var det studentskiva och som tidigare nämnt så bestämde jag mig för att klä ut mig till Sailor Mars
en japansk anime-hjälte som kom under 90-talet, vilket var precis under det decenniet då vi tidiga 90-talister växte upp.
Jag måste säga att jag tyckte det var en grymt lyckad kväll med en skara från skolan och extremt god mat. Dessutom så var ju alla utklädda till alla möjliga superthjältar och bara det var ju kul. Olyckligtvis så slank inte min kamera med till skivan så jag har inga bilder och lägga upp från skivan, men jag har en bild på mig som Sailor Mars som vi tog på vägen dit, och den kan jag ju slänga upp tänkte jag.


Lite lik var jag väl ändå?? observera att jag har sytt kjolen helt själv också. ^^

Michelle ♥

Det bara rinner iväg

Tiden går rätt så fort nuförtiden, sist jag bloggade va för nästan en vecka sedan och mycket har hänt sen dess. Torsdagen var det äntligen dags för mig att stå på scen som solist och det gick relativt bra, visserligen så kände jag att vissa saker kunde ha gjorts bättre men så är det alltid. Både jag, Annelie och Anton var alla tre nöjda med våra insatser och vi hade bara kul på scen. I fredags så var det en väldigt kort dag på skolan vilket passade alla oss skoltrötta elever. Jag och Linnéa bestämde oss för att gå på stan och lulla runt lite, sedan åkte jag ut till min kompis Jenny som fyllde 18 år i fredags och det var tårta och firande med hennes familj och släkt. Senare på kvällen var det dags för utgång och Jennys debut skulle göras. Vi gick till Nype och dansade loss och min kväll kunde inte ha slutat bättre. På grund av att jag skulle ha föreställning på lördagen så var jag tvungen att gå ganska så tidigt, så runt ett tiden begav jag mig hemåt. Det var ren tur att jag på lördagsmorgonen lyckades vakna en kvart innan jag var tvungen att gå hemifrån för att hinna i tid till skolan.
Den allra sista föreställningen gick inte alls bra, men det var bara något som vi alla kunde skratta bort. Helt ärligt så betydde den föreställningen inte särskilt mycket för mig. Vad som däremot var väldigt kul att få höra var att Kerstin vill att jag, Annelie, Nicholas och Levi ska dansa konservartoriet  på torsdag när balettklubben har möte på Operan. Vi ska få göra trion och finalen för dem och Anton ska få göra sitt moderna solo. Att dansa för balettklubben är hur presigefullt som helst och att få göra det på Operan (vilket även är min första gång någonsin!) det är ju bara WOW.
På tisdag är det dags för treornas skiva och temat är superhjältar och då ska jag vara Sailor Mars ^^
Michelle ♥

RSS 2.0