The last day

Idag ska det vara den sista dagen av mitt gamla jag. Det kan låta konstigt, men om jag förklarar det så kanske det klarnar upp. Idag ska det nämligen vara den sista dagen då jag tillåter mig själv att äta exakt vad jag vill och när jag vill.
Idag är det också den sista dagen då jag får försumma mig själv. 
Från och med imorrn så ska jag ta hand om mig själv, jag ska ta hand om min kropp och inte låta mig själv förtryckas i några situationer alls. Jag ska jobba häcken av mig för att komma dit jag vill i livet. Jag ska satsa allt jag har för att gå ner i vikt tills jag har den perfekta kroppen för att dansa och så att jag kan jobba allt jag kan på att bli så bra som möjligt i dansen. Jag ska verkligen ta hand om mig själv och se till så att jag inte mår dåligt alls. Jag ska inte låta mig tänka negativa tankar om livet och känna att jag vill dö.
Jag menar , varför ska jag ens tänka sånt som ingen kan förstå sig på. Mitt liv är det dyrbaraste jag har, och om jag inte tar vara på det så förlorar jag det.

Härom dan när vi var på väg till Mariatorgets tunnelbana station så regnade det som fan. Och smarta Gisela :) hade ett paraply som hon kunde fälla upp för att undvika regnet. Vi andra klantar ;p gick då i regnet och blev skitblöta. Levi var då så smart så att han hoppade in under Giselas paraply innan vi andra ens tänkte på det. Gud vad söta de två var under the umbrella. XD
Bildbevis:

Ni får ursäkta den dåliga kvalitén på bilden, eftersom jag tog den med mobilen, det regnade och Gisela och Levi gick samtidigt. Så det var lite svårt.
Men visst skulle de två make a cute couple? ;)

Michelle ♥


All New

Nu så var det minst en vecka sen jag bloggade. Kan inte hjälpas eftersom jag har varit så upptagen med skolan och sånt som inkluderar vid skolans start. Och nu får man ju inte glömma att det är gymnasiet vi pratar om. I gymnasiet är allting till skillnad från grundskolan mycket mer självständig. Du axlar mer ansvar och och självständighet, det är här vi prepareras till vuxenlivet. I grundskolan så står lärarna och sliter i en, de tjatar ständigt om att de enbart är där för våran skull. Vilket också är sant. De får betalt för att komma och lära oss, det är deras jobb. Detta är också gymnasielärarnas uppgift, undantaget är bara att de inte tjatar om det. Eller vi får se om de gör det. (Än så länge har de inte börjat än)

En annan viktig händelse i veckan är självklart min nya klass, den innehåller allt. Peppar, salt, socker, salt. ALLT
Verkligen allt, sen är det en annan femma om hurivida vi kommer att komma överens. Det får vi lämna till ödet. XD
Jag måste dock säga att det absolut finns potential i den här klassen, och snackar jag inte om bara dans. Utan jag riktar även in mig på potential som människor, om hur vi kommer att utvecklas. Kan man tänka sig, jag har hållt mig till EN klass i sex år och helt plötsligt blir vi en ny, det är bara helt sanslöst. Jag känner att det går lite trögt att smälta det. Men jag jobbar på det!

Michelle ♥

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Unga killar, Bush och farliga äventyrs lekar...
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet Pennor, en massa prydnader och stereon.
Tre saker jag gör just nu: Bloggar, lyssnar på musik och socialiserar mig.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Åka till USA, öppna en dansskola och åka till Hawaii. ;p
Tre saker jag kan: Dansa, laga kinesisk och thailändsk mat, och sitta barnvakt. XD
Tre saker jag inte kan: Gå på händer, göra fyra pirouetter (eller fler) och se bra ut...
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Nickelback-Rockstar, Kid Rock-All summer long och Jonas Brothers-Hello beautiful.
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Dansa som en gudinna, gå på händer och se bra ut.
Tre favoriträtter: Stekta, marinerade tigerräkor smaksatt med en skitstark krydda, pannkakor och wokade nudlar.

Michelle ♥

Sore

Nu när danskursen startat så unkommer nog ingen träningsvärk, om det inte är så att man dansade veckan innan. Jag har ju som alla vet haft en veckas ledighet, jag valde då att ligga på soffan och kolla på film. Så mycket träning har det inte blivit veckan innan den här. Som tur är så är det inte bara jag som har träningsvärk utna det är ganska många som har det och det är en enorm tröst. det roliga med den här kursen är att jag faktiskt får nånting ut av det. När jag var i Gotland så kändes det mest som klasser jag tog för att komma i form, speciellt när jag blev sjuk och skulle komma tillbaka ifrån det. Så det kändes väldigt kämpikt och Mr Stefanski kunde antagligen inte bestämma sig om han tyckte jag va bra eller dålig...

Nu däremot så säger Laurel faktiskt inte så mycket, men jag får i alla fall bekräftelse av henne. Hon ger mig individuella korrektioner och komplimanger.Samtidigt som hon ger hela klassen korrektioner och lite komplimanger. Så jag tycker verkligen att det känns bra, nu vill jag absolut inte verka stöddig och tro att jga är speciell eller så. Utan det är bara känslan av att jag inte är värdelös som får mig att skriva ner det här. Jag vet dock att jag har mycket kvar att utvecklas både som dansare (elev) och människa och jag vet att så länge jag jobbar på det, så kommer det en dag att komma.
Det är liksom något som man inte riktigt kan jäkta fram, det kommer när man är mogen för det. That's it!

Michelle ♥

Första dagen på danskursen

Idag var det den första dagen på danskursen i Stockholm, det började med att jag gick upp klockan 06:00 för att vara vid vandrarhemmet vid åtta.  För det var nämligen så att vi skulle åka ut till Drottningholms slottsteater och vara som turister men en guidad tur runt teatern... Bussen gick i alla fall från vanrarhemmet runt åtta och innan det så möttes jag Emma och Sara upp vid Zinkensdamm för att gå tillsammans dit. Jag vill ju väldigt ogörna strosa ner dit till vandrarhemmet och vara helt ensam. Sen satte vi oss i bussen och vi rullade ut till Drottningholm. På vägen dit så satt jag och Emma och pratade om lite om hennes händelserika sommarlov och mitt händelselösa sommarlov... XD

Vi kom att stanna i Drottningholm i ungefär tre timmar och man både stektes och frös. Konstigt väder ;p
Efter det så åkte jag, Emma och Sara hem till Anna för att Emma skulle hämta sin resväska. Det var grymt mysigt att sitta hemma hos Anna och prata om lite allt möjligt. Efter en stund så skulle vi in till stan igen. Vi skulle nämligen till skolan på registrering. Den började tre och vi tre plus Pascal som vi träffade på bussen kom cirka tio minuter försent. [Pinsamt]
Vid registreringen så fick vi veta dansgrupperna under danskursen och vilka omklädningrum vi skulle ha, skönt nog så ska jag ha samma omklädningrum nu som till höst. ;)
Jag antar att det var allt som hände under den första dagen av danskursen i Stockholm, jag tror att den kallas för The International Nordic Dance Seminar Stockholm eller nåt åt det hållet... XD Kan hända att jag just hittade på det, just för att det lät bra... *höhö*

Michelle ♥

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x ] Du har ett eget rum.
[x ] Du har en mobil.
[x ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x ] Du klär dig som du vill.
[x ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x ] Ditt rum är stort nog för dig.
[x ] Människor använder dig inte för den du är.
[x ] Du har varit på konserter.
[x ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[x ] Du har inget självförtroende alls.
[x ] Du har aldrig fått IG.
[x ] Du vet vad som händer i världen.
[x ] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[x ] Du kan mer än ett språk.
[x ] Du har ett smeknamn.
[x ] Du har ett husdjur.
[x ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x ] Du har inga “fiender”.
[x ] Du är en ganska snäll person.

Total: 22
———————————
Total : 22

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Michelle ♥


Back in Biz

Nu så har det gått ungefär en månad sen jag bloggade. Det har egentligen inte hänt medvetet, utan det är vad verkligheten har gjort det till. Jag har som tidigare nämnt att jag vart på danskurs i Gotland, och det är just det som uppehållit mig ifrån att sitta vid datorn och blogga. Jag antar att vi kan se det som om jag haft lite sommalov ifrån bloggen. Nu ska jag försöka uppdatera bloggen lite mer.

De två veckorna i Gotland har varit fantastiska, helt underbart med lite inspiration från studentlivet.
Det var ett fritt liv där ingen ifrågaställde sitt liv, endast om du inte var hemma i tid.
Jag måste säga att det är väldigt befriande att leva så, speciellt när man lever så på mammas pengar... Xd
Alla vet ju att verkligheten bjuder på något annat som kallas för självförsörjning. (Tror jag, eller så kom jag på ett nytt ord precis) ;p
Att dansa i Gotland var väldigt roligt, jag kan dock inte säga att jag lärt mig så mycket, men jag har defenitivt växt som dansare. Sen så är det en annan femma om jag växt som människa eller inte.
Jag har utvidgat mitt sociala leverne i form av några nya vänner. Några som jag kommer att gå i samma klass med i de följande tre åren. Jag har även knytit kontakter i världen *host* (snarare europa) som jag kommer att göra allt för att hålla kontakten med.
Jag vet att det är svårt att åter få alla minnen på bara ord, trots alla kända verk och dagböcker som bevarats med just det skrivna ordet, men i dagens samhälle så krävs även fotografier som sluter upp det hela. Jag var tyvärr klantig nog och glömde just kameran hemma. Så jag har inga fina tillfällen caught on picture.
Men jag har dock en bild på mobilen som jag tog vid solnedgången den 25 juli i Visby.
jag kan lägga upp den som min stolthet, eftersom det var den enda bilden jag tog.


Solen hade precis försvunnit, jag önskar att jag tog ett när hälften av solen var synlig.


Den här bilden togs av Levis pappa och mamma.
"Morsans estetiska bild" citerar från Levi XD
Jag står till höger på bilden, framför den kortaste på kortet Alpha.

Michelle ♥

RSS 2.0