måndag

Idag så kan jag säga att dagen vart otrolig seg. Annelie och Johan somande under samhälle-lektionen, det gick åt helvete på baletten, engelskan va allmänt tråkig. Det enda som gick bra var moderna. Allt gick så fort och bra då.
vilken tur att någonting gick bra då, annars skulle jag näst intill begå självmord. (haha driver bara) Men det var verkligen tur att någonting gick bra, annars skulle de verkligen vara en av de sämsta tänkbara sätten att starta veckan på.

Nu finns de grejer som jag aldrig mera kommer att skriva i bloggen mer, och det är pga erfarenhet. Men what I can tell you is that jag har äntligen hittat min trygghet tror jag. Jag kan säga att den här gången är de verkligen på riktigt, det är inte mina fantasier, utan det händer verkligen. And i'm so happy about it!
Och allt hände så fort, på en vecka och det är typ klart. Jag fattar verkligen inte hur allt hände så fort. Men jag klagar inte!

Jag vill verkligen tacka ödet som gett mig det här, just när jag mår som sämst i danssalen.

Michelle

Lördag efter Lördag

Gud, nu var det jätte längesen sen jag skrev i bloggen. Men jag kan helt ärligt inte hjälpa det, utan all plugg tar upp min tid och jag vill ju absolut inte blogga när folk stter omkring och ser vad jag skriver, däremot så får ma nnu läsa det när det väl är publicerat...

Igår så va hela klassen tillsamman (eller nästan hela klassen) i en lokal på söder och hade de jätte mysigt, thanks ti Niki.
Vi åt sushi och drack goda saker. Hmm dock så va det vissa som stack tidigare än alla andra... why? :O
Vi hade de jätte trevligt verkligen, gamla minnen flöt upp till ytan hos mig, när jag satt där vid bordet. Levi, Henke, Danne, Anna och jag dansade våran sex o sam dans till Discovery, Simon letade efter toan åt mig och jag skämtade om att låsa in honom i källaren. Sushi tävlingen som jag, Hannah, Vanilla och Nicholas vann. Haha, jag kan inte klaga. Jo, visst var det så att jag bara kunde dricka smoothies till middag, medan de andra åt sushi. Men hey vem har sagt att man inte kan ha roligt för de! :D

Förra lördagen så va de nollning och de kunde inte bli bättre, HUMILIATION på självaste Östermalmstorg!!! XD
Senare så drog vi vidare till The Orange och hade de de ännu roligare, då tvåorna tog våra kläder bland annat. Och Zacke som SKP ledare... Två lördagar i rad med två olika roliga och mysiga saker att göra.
Vad ska jag komma på nästa lördag. ;p Jag kan ju alltid börja med att gå på bio med Amanda och sen ka nvi dra vidare nånstans på kvällen.

Michelle ♥

2 veckor och 4 dagar

Så länge sen var det då jag sist bloggade. Kan tyvärr inte hjälpas, eftersom jag haft så mycket med skolan och annat dylikt. Och genom att sammanfatta allt som hänt sedan dess kommer jag fram till ordet progress as in English.
Jag är fortfarande i arbetsprogressen där jag jobbar för att nå resultatet jag strävar efter. 
Jag känner att livet kan vara jobbigt ibland och funktionell andra dagar. Men det är jag som gör det till den dan. Sen så spelar självklart andra saker och in, men i stort sett så är det juts min inställning. Nu är det självklart bra att jag kan inse det själv, men de spelar ingen roll om jag inte gör de i praktiken. Det är bara så att det är mycket lättare sagt än gjort! Och jag känner verkligen att jag kan behöva professionell stöd just nu, vilket jag absolut inte har.
Jag är så upprörd så att jag inte ens kan uttrycka mig just nu. En dag ska jag verkligen sätta mig ner och skriva allt som sades som fått mig att må som jag gör just nu.

Jag hör helt enkelt inte hemma här, och då är frågan vafan jag gör här...

Michelle ♥

RSS 2.0