Vienna!

Snart bär det av till Wien och Impulstanz. Det ska helt ärligt bli höjdpunkten för sommaren. Jag åker imorgonbitti med Jimmie och så ska vi vara där i två hela veckor och bara dansa och ha det skönt. Rebecca åker med ett senare flyg så vi möter henne där nere istället. Det ska bli skönt att byta miljö efter två extremt lata veckor hemma i Stockholm, så nu är jag redo att jobba skiten ur mig!
Har lovat mamma att gå på stan med henne idag, så jag måste gå och få i mig lite lunch innan och sedan ska jag jobba igen. Jag slutar vid tolv inatt, så jag får skynda mig hem för att få lite sömn innan jag måste upp igen vid fyra. Har jag tur så får jag kanske två timmars sömn iallafall. Får hoppas att solen hittar fram i Wien åtminstone!


Jimmie och jag i början av sommaren innan vår premiär på Operan med Present Perfect.

Michelle ♥

sommarpaus

Det var ett riktigt bra tag sedan jag var inne på bloggen, nästan en månad vågar jag gissa. Men det får nog vara så med tanke på att det är sommar och jag har varit i Kina i två veckor och sedan bara varit allmänt otaggad på att sitta och blogga. Ber om ursäkt för detta! Vidare måste jag också berätta att det inte kommer att bli bättre än heller. Nästa söndag åker jag nämligen iväg till Wien på en dansfestival i två veckor. Ser fram emot det så enormt mycket. Det kommer att bli höjdpunkten på hela sommaren!
Kina var otroligt, vi besökte till mestadels släkten som bor där, men vi fick en massa annat gjort också. Sola och bada, gå på spa uppe i bergen, få håret tvättat och huvudmassage på en och samma gång, gå på stan och pruta en massa, haha. Med andra ord så var det kul och extremt varmt!
Det syns inte på bilden, men jag har faktiskt blivit väldigt brun. I Kina var jag som en pepparkaka till och med! ^^
Här var vi i Sanya, Kinas svar på Hawaii.

Michelle ♥

RSS 2.0