Första träningsdan

Idag började jag mitt första pass på sommar träningen. Alltså den egna. Jag började med att cykla till Källbrinks IP och sprang terräng, eller jag snarare joggade/ gick. XD
Jag kan ju inte precis utföra mirakel redan på allra första dan på typ fyra veckor. Det kändes som om mina ben vägde ton. Efter ett varv så cyklade jag hem igen (glömde nämna att jag cyklade med min syrra Shelly) och hoppade hopp rep. Jag hoppade på studsmattan också samtidigt som jag hoppade hopp rep. gud vad jag tyckte att allt var helt sjukt jobbigt.

Jag märker att jag bloggat mindre och mindre på sistone, trots att jag haft mycket mer tid. Men grejen är det att jag inte riktigt orkar sitta inne och blogga när jag kan vara utomhus eller göra något annat. Jag ska försöka lägga upp lite bilder på min Frankrike resa inom snar framtid.

Nu ska jag iväg och jobba! Au revoir!

Michelle ♥

Back från France

I helgen så kom jag hem från Frankrike, och jag måste först säga att jag hade det väldigt roligt där. Synd bara att det blev jättebra väder i Paris efter att vi åkt därifrån. Annars så har jag egentligen haft plenty of time till att blogga, så varför väntar jag tills idag... Jo det är så att jag har inte riktigt pallat att sätta mig vid datorna så fort jag har tid, utan jag har haft andra planer aswell. Så fort vi steg av planet så skulle vi på bröllop, och dagen efter det gick vi hem till min mormor och morfar, för att hälsa på en kusin som hade kommit upp från Göteborg. Han hade med sig sin ett-åriga dotter som var sjukt söt!
Sen så har jag verkligen börjat leva min allday sommarlov, genom att bara lata mig. Fast igår kväll var en pain för mina axlar, eftersom jag satt framför datorn i typ tre timmar för att ladda upp typ 500 foton som vi tog i Frankrike. Det är inte så att min dator är skit seg, utan det var bara en massa andra saker som jag var tvungen att göra med typ varenda foto.

Snart ska jag försöka kontakta Sara för att se när vi ska gå på stan, och så ska Jenny och jag hitta på nåt den här veckan. Jag har kommit på att jag måste börja träna nui nnan jag åker till Gotland så att jag är i form till det. Jag vill ju inte stapla in som en otränad fetto!

Nu ska jag kolla på Forbidden Kingdom, pallar inte skriva mer.

Michelle♥

Bye Sweden

I natt så ska jag och hela familjen åka till Frankrike, det ska bli så skönt att komma ifrån Sverige ett tag. Inte för att vi ska stanna där så länge, utan ungefär en vecka. Men det ska bli så skönt att bara vara hemma i det stökiga och byta miljö för en gångs skull. Vi ska till Disney land Paris och så ska vi självklart besöka den andra givna sevärdheterna. Det tråkiga är att det ska regna och vara molnigt i Frankrike, precis som i Sverige alltså. Jag hade på något sätt sett fram emot lite sol.


På sistone så har jag spelat en massa olika spel på FAcebook, jag måste erkänna att det är ganska roligt att fördriva tiden på. Jag har försökt att slå vissa av mina kompisars rekord. Tyvärr så finns det en kompis som jag varken ha slagit eller vart nära att slå hans rekord. Det kan ju i och för sig vara roligt för mig att ha som mål, men jag undrar om jag pallar det. Hans rekord är grymt svåra att slå.

Byebye for a while i alla fall!

Michelle ♥

Nachos, russin och en massa glass

Nu så har jag nog omedvetet börja tröst äta mig själv med en massa onödigt fett rika saker. När man snackar om omedvetet så brukar man ju oftast inte veta om det, men jag kom på det precis i eftermiddags att det var just det jag gjorde igår. Jag ät i och för sig först efter lunch och då började jag bara med en masssa russin. (Som är nyttigt) efter det så skulle jag göra nachos till middagen så då försökte jag lyxa till det genom att göra en Nacho Deluxe som Taco Bar's.
Och no bullshit om att jag inte blev mätt. Men trots det så orkade jag ändå äta en nektarin efter middagen och när jag skulle kolla på en film så smög så småningom ett glasspaket fram.

Annars har min dag varit väldigt händelse lös, men det ska nog bli en förändring snart. Nu laddar jag krafterna inför Paris- resan nästa vecka, då jävlar ska jag ha roligt. Det är inte så att jag ska festa ellr kröka, utan jag ska på Disneyland Paris med min älskade familj! Jag kan förstå om det låter tråkigt att åka på semester med amiljen, men man ska aldrig underskatta det. Speciellt inte min familj. När man är på semester med familjen:
* så kan man vara säker på att man inte göra bort sig
*Man behöver inte oroa sig för att pengarna ska ta slut.
*Man kan få väldigt fina minnen med familjen.
*Man behöver inte se bra ut varje dag.
*Man får en bättre relation med familjen, som mamma och pappa. (i fall man bråkar mycket)

Haha, mer kan jag inte komma på... XD


Och här kommer en på mig XD
Egentligen så är det usch och fy på den här, men jag bjuder på det.

Michelle ♥

Andra dan på sommarlovet

Idag är det den andra dagen på mitt ljuvliga och sorgliga sommarlov. Eftersom jag nu sagt hejdå till några kompisar som jag gått i samma klass med sedan sex år tillbaka. Vi kommer troligen inte att kunna ha samma kontakt igen, oavsett hur mycket vi kommer att försöka. Jag är ganska säker på att allt kommer att gå bra tills sommarlovets slut, eftersom det är då mycket nya saker händer i våra liv och det är då man lätt tappar kontakten. Jag kommer dock att göra allt i min makt för att försöka hålla kontakten. snart ska jag ut och göra några bankärenden(snark) med mamma, eftersom vi skatill Frankrike nästa vecka. Sedan ska jag bara hem och chilla. Jag pallar helt enkelt inte göra nåt än. Däremot så kan jag bara vara hemma och vara med min söta lillesyrra Sinderella.

Första dagen på mitt sommalov var hemsk. Det spö regnade och jag gick på stan med mamma och frös. Innan det så hade jag precis sagt hejdå till Nour<3 och Annelie. Och dagen innnan till alla andra. Jag kommer attt sakna alla så grymt mycket. Det spelar ingen roll om att jag köpte tre nya toppar, det vägde ändå inte upp alla tårar som jag låtit flöda under den dagen då allt var slut.

Fast jag märker själv att jag motsäger mig själv hela tiden just nu.
Ena sekunden skriver jag att allt är slut och andra sekunden skriver jag att det inte är det och att allt kommer att lösa sig. Jag vet verkligen inte vad som kommer att hända just nu. Det enda jag vet är att jag kommer att träffa ungefär hälften av alla kompisar och ungefär hälften går en annan väg.
I LOVE YOU GUYS! <33

Michelle ♥

Dan före dan

I onsdags förra veckan så hade skolan sin årliga vårbal. Och jag kan säga att jag verklkigen hade det trevligt! Jag har aldrig haft så roligt i en sån lång bal klänning. Och jag var väldigt medveten om att jag blev en aning påtittad av andra kompisar som aldrig sett mig så. Jag total flippade och släppte alla tyglar.
En annan sak som var väldig rolig ar att jag och Anton vann delad första plats men Tintin och Johanna i vals-tävlingen.


Haha, jag var ju inte precis så snygg i den bilden...

Dagen efter det, på torsdag alltså. Så åkte vi på klassresa till Ekbacken i Bro, det var grymt mysigt i början men på andra dan så blev det lite lång tråkigt. Vi hade alla solat som fan typ, och var uppe till 04:30, så alla var grymt trötta.
Som tur var så hade vi kanon väder under båda dagarna så vi kunde göra allt som vi ville göra...


Jag kunde tyvärr inte bada så sola magen var typ det enda jag kunde...

Imorgon så har jag äntligen sommarlov. Ett lov som jag längtat efter, men vill ändå inte att den ska komma. För det är nu som våran klass kommer att splittras upp. Vi kommer alla att gå våra separata vägar och kanske aldrig mötas igen. Det är så jävla synd. Som tur är så möts fortfarande vissa av oss till hösten och jag kan lova attt jag kommer att hålla kontakten med så många jag kan. Jag kommer honestly deeply sakna varenda en av er allihopa!


Hela klassen samlad för den tredje sista gången. Näst sista gången var på klassresan och den sista blir imorrn.

Michelle ♥

Weekend

Igår, lördag. Så gick jag, mamma och Shelly på stan. Vi åt lunch ute och gick sedan runt i stan för att se vad som kan köpas. Efter det så åkte Shelly till pappa och jag och mamma hem till mormor och morfar.
Efter middagen så skulle jag egentligen till Vårfesten, vid typ åtta. Men dum som jag är så blandade jag ihop tiderna, så jag kom inte fram till festen förrens vid halv tio. fast det var ju inte precis så att jag missade värsta gerjen. Festen började typ inte dra igång förrens efter att småbarnen gått, då hade även gymnasiet också gått för att typ supa. Så de som var kvar var ju bara några få i klassen och ett gäng i sjuan. Roligt var det i alla fall. Mys på slutet var ju hur skönt som helst. XD

Idag så gick jag och mamma på stan för att leta efter min bal klänning. Jag har tidigare bestämt mig för att ha mammas klänning som hon hade på ett bröllop för fyra år sedan. Men hon tyckte att den var för stor för mig. Så då försökte hon få mig att ta en av klänningarna som hon köpte i London i vintras. Alltså den var väldigt fin och den satt bra, men jag ville ha en fotlång klänning. En riktig bal klänning... ;P
Den som jag annars tyckte var fin var bara knälång...
Så idag var vi på stan och letade och provade hjälplöst ett flertal klänningar, som alla visade sig vara för stora och för långa. Att de är för långa kan jag ge med mig på, eftersom jag är så kort. Men att de skulle vara för stora kom som en chock, jag blev dock lite glad över att jag blivit så smal så att vanliga bal klänningar är för stora för mig.
Den som jag köpte nu är i mellan mörkblått, armbandslös och rynkig ilivet och rynkorna rämnar typ bort ju längre ner den kommer till klänningen. och så är det typ korsett. Jag ser dock lite bred och klumpig ut i den, men annars så sitter den bra. =D

Michelle ♥

RSS 2.0