Craving for a change

Om bara några dagar så åker jag till Kina. Som jag har sett framemot det! Sist jag var där var 2006, det var ju ett tag sedan. Jag har spenderat dem två senaste dagarna åt att packa och shoppat olika saker till Kina. Solskydd, tandkräm, en ny bikini, och skor. Jag känner att jag bara måste bort från Stockholm igen, speciellt med tanke på att jag har rest en massa nu i våras. Jag stannade ju aldrig hemma i stockholm väldigt länge innan jag åkte iväg på en audition. Sist jag var på en var i påskas och det var ju två månader sen. Två veckor i Kina will do me good med andra ord.
Vi var bäbisar sist vi var där!

Ikväll ska jag ut och äta middag med Sofia och Michelle på Jensens, innan dess ska jag hinna svänga förbi en kompis och hämta upp en bok och så ska jag åka ut till pappa och fixa en sak på jobbet.
Michelle ♥

Glider runt lite

Sedan studenten i lördags så har mitt liv varit relativt lugnt. Inga dramatiska händelser har inträffat och inget drastiskt har gjort visit. Jag segar mest hela dagarna, har hunnit röja upp hemma efter mottagningen, har släppt fotobomben på facebook och så har jag hunnit gå på bio och träffa en kompis. Mer har jag nog inte gjort. Dagarna bara flyter lite. Jag lagar lunch till småsystrarna, browsar runt lite på nätet, städar lite och glider runt helt enkelt. Imorgon ska jag däremot in till den kinesiska ambasaden och hämta våra visum. Nästa torsdag åker hela familjen till Kina i två veckor, det ska bli så roligt. Sist jag var där var för fem år sedan så det var ju ett tag sedan. Nu hoppas jag bara på fint väder där nere. Mamma har visst sagt att det regnar något så oerhört där. Och då pratar jag om monsun liknande fall, inte ett vanligt åskväder á la Sverige. Men men, det ordnar nog sig!
Efter Kina väntar två veckor hemma, vi får se om jag lyckas få något jobb dem två veckorna. Just nu ser det ju ganska så mörkt ut. Ifall det inte blir något så kan jag iallfall se til latt umgås med vänner och möjligtvis träna lite på balettakademin som uppvärmning inför Impulstanz. Senast igårkväll bokade jag och Jimmie flyg till Wien, vi åker den 24 juli och kommer tillbaka den 7 augusti. Det ska bli extremt kul att vara i Wien och dansa. Det blir inte så många från min egna klass men det är ett gäng tvåor (blivande treor) som är där nere, Jimmie är ju en av dem! Rebecca och Lina är dem enda från mig egna klass som åker ner dit i sommar också. Vi fyra kommer att bo ihop så det kommer att bli bra.


Jimmie och jag på min student ^^

Michelle ♥

För jag har tagit studenten!!!

Just nu är jag alldeles för glad och trött för att orka skriva något vettigt så jag tänkte bara slänga upp en massa bilder istället! Kort om dagen så började vi klockan åtta med champagnefrukost och sedan bar det iväg till skolan för att ha brunch med lärarna. Efter det så hade vi sommarsamling och sedan var det dags för att springa ut. Traditionsenligt så åkte vi flak och hade mottagningar med våra när och kära, och till kvällen möttes vi upp i Lobby och dansade natten lång, vid tre tiden drog vi till skinnarviksberget och kollade på soluppgången och myste ett tag innan vi alla begav oss hemåt.






ett urval av alla bilder som togs igår.

Michelle ♥


Present Perfect

Rubriken säger väl allt egentligen? Föreställningarna har gått stört bra på Operan och det var verklligen present perfect. Både ikväll och igårkväll. Igårkväll var nog den allra bästa gången någonsin. Vi har aldrig varit så tajta som vi var och allting föll bara på plats. Vi var på musiken, vi var tillsammans och kände in varandra och vi hade så himla kul tillsammans. Usch! Det gick verkligen jättebra!!!
Imorgonbitti klockan åtta är det champagne-frukost vid skolan med min underbara klass och halvtio är det brunch med lärarna. Sedan är det en liten sommarsamling på scenen i skolan och så springer jag ut och tar STUDENTEN!!!
Och alla vet ju vad detta innebär, flak och mottagning och så ut och festa hela natten lååång. Soluppgång vid skinnarviksberget och så försöka ta sig hem på morgonen lite vacklande. Haha, jag ska bara njuta av hela dagen imorgon och tillägna allt som jag gör åt mig själv.
Alla vi som var med i "Present Perfect"

Michelle ♥



Premiär ikväll

Ännu en bloggtorka på kanske en vecka eller så, helt ärligt har jag tappat tidsppfattningen! Allting går så fort nuförtiden, det bara flyger iväg och vips så står jag här på premiärdagen. Första gången jag någonsin kommer att stå på Operans scen och imorgon är det den sista gången! Haha visst är det roligt hur allting bara kan ta slut på de här sättet. I vilket fall som helst så är jag väldigt taggad inför ikväll, det ska bli kul att få göra det på Operans scen för en gångs skull. Det är ju ändå det här som vi har tränat inför så oerhört frenetiskt hela våren. 
Och om två dagar tar jag studenten, så just ni är det verligen mycket på gång. Igår spenderades hela dagen på Operan med repetitioner och idag innan uppvärmningsklassen börjar så ska jag försöka ta mig till skolan och lämna nycklar, böcker och matkort. Dessutom så ska jag på stan och leta presenter till några lärare på skolan som jag har haft under en längre tid. Så nu ska jag nog börja dra mig!
snart går vi uuuuut och ikväll är det premiär på Operaaan!!!!! WOOP WOOP!! :D

Michelle

Ingen ro och ingen rask

De har snart gått en hel vecka sen vi hade premiären av jubileumsföreställningen, och om åtta dagar tar jag studenten! Tiden går verkligen så fort, för fort. Igårkväll hade vi en mysig grillkväll hemma hos Rebecca.
Imorgon ska jag iväg till Operan och repetera inför jubileumsföreställningarna där, tillskillnad från alla vanliga elever så måste vi gå i skolan på en klämdag. På lördag jag ska återigen jobba på Burger King och så ska jag försöka gå och se Melancholia med Anika. Sen har vi söndagen, då ska jag på småsystrarnas pianokonsert och sen är det dags att röja upp hemma inför min mottagning nästa lördag. Efter långhelgen är det dags för en massa repetitioner på Operan och andra förberedelser, så ja nu är det ingen ro och ingen rask här inte!
skål på gårdagens händelser! ^^

Michelle ♥

RSS 2.0