Planning everything right now

Det är förundrande det här med enrgi alltså. Hela den här gångna veckan så har jag känt mig så otroligt trött och utmattad, absolut ingen energi över för att socialisera sig. Jag har till och med däckat framför TV-n redan runt nio-tiden, och alla som känner mig vet ju att jag inte ofta går och lägger mig förrän runt tolv-tiden... Jaja säger jag bara, visst får man ha en vecka då man bryter alla vanliga beteenden utan att det ska vara fööör konstigt, bara jag skärper mig terminen ut så. ;p

Ta som exempel imorse, jag vaknade redan strax efter nio och bestämde mig för att gå upp och få saker gjort. Nog lyckades jag allt, nu har jag äntligen bokat flyg till Ungern i sommar och har även gjort andra planer för min sommar, en snabb visit i Göteborg sista veckan i Juli är ju inte och klaga på, eller hur?
Nu har jag även förberett mig tillräckligt för min hemtenta inom Historia och planerar att skriva den så snart som jag har skrivit klart det här inlägget.
Att jag sedan planerar ett "komma i form-schema" inför föreställningarna i Juni är heller inte och klaga på. Jag tycker att jag har varit ganska duktig ändå som faktiskt orkar göra det, men så har jag tveklöst min kondition att tänka på..


puss på er alla därute, idag är Michelle glad trots en ond hälsena. ^^

Michelle ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0